0
نویسنده: مدیر سایت 27 مهر 1399

system-pasteurization

system-pasteurization

پاستوریزاسیون

طریقه کار این سیستم بر اساس گرم کردن شیر تا دمای تنظیمی  و سرد کردن سریع با دمای 4 تا 7 درجه سانتی گراد می باشد که این کار توسط یک پلیت مبدل حرارتی مخصوص که برای پاستور کردن می باشد ،انجام می شود به این صورت که پلیت مبدل دما به دو قسمت گرم کن و سرد کن تقسیم می شود که هر کدام از این دو قسمت نیز به دوقسمت شیر و آب گرم 90 درجه و قسمت بعدی شیر و آب سرد 4 تا 7 درجه تقسیم می شود که در قسمت اول دمای شیر به دمای 90 درجه رسیده و اگر به این دما برسد به قسمت بعدی و خنک شدن می رود و یا یا مجدد به بالانس تانک باز می گردد تا به دمای مجاز برسد و پس از آن که به دمای مجاز برسد به بخش بعدی و خنک شدن می رود و آنجا نیز اگر به دمای مجاز نرود مجددا سیرکوله می شود تا به دمای مجاز برسد و کل این کا رها به صورت اتوماتیک و بدون دخالت دست انجام می شود و با این پروسه شیر پاستوریزاسیون می شود و آماده بسته بندی و یا استفاده برای محصولات مکمل دیگر می شود.