نویسنده: مدیر سایت 27 مهر 1399
Image
سیستم تولید لبنیات و بستنی
سیستم تولید و فراوری لبنیات یک سیستم مدرن و به روز می باشد که در آن شیر خام را از دامپروری های شیری دریافت و سپس با سیستم های پاستور و هموژن ،شیر را فراوری کرده و خامه مازاد را نسبت به محصول تولیدی، توسط سپراتور از شیر جدا نموده و اگر محصول شیر پاستوریزه باشد توسط لوله ها به پر کن ها منتفل می شود و اگر محصول ماست و یا محصول مشابه باشد به مخازن مخصوص آن انتقال داده و با اضافه نمودن استارتر های مربوطه و گذشت مدت زمان استاندارد آماده بسته بندی خواهد شد.
تولید بستنی
محصول بستنی نیز قبل از  پاستور شدن با مواد افرودنی های مجاز مخلوط شده سپس بعد از پاستوریزایسیون در مخازنی برای مدت زمان مشخص ودر دمای مشخص نگهداری می شود تا آماده بسته بندی توسط دستگاه های بسته بندی بستنی ( فریزر ها ) شود و بعد از بسته بندی به سرد خانه منفی 25 درجه سانتیگراد برده تا مرحله پایانی تولید بستنی انجام گیرد. کلیه مراحل تولید بستنی به صورت کاملا اتوماتیک بوده و نیاز به نیروی انسانی زیادی نداشته است.
معمولا تولید لبنیات با سیستم های کاملا اتوماتیک انجام می شود تا خطای انسانی به حداقل برسد و درصد زیان را کم کند. گروه دکتر پی ال سی با تجربه 10 ساله خود در صنایع لبنیات و با در اختیار داشتن مهندسین متخصص لبنیات  و اتوماسیون صنعتی امکان راه اندازی بهترین سیستم ها با کمترین خطای انسانی را دارا می باشد.